ORGANISATIE
BEHANDELING
AMBULANT
RESIDENTIEEL
DEELTIJD
JONGEREN
PREVENTIE
PARTNERRELATIES
NIEUWS
CONTACT

BEHANDELING

Ambulante behandeling: De cliënt meldt zich wekelijks voor behandeling bij FMA, maar blijft in zijn thuis- school of werkomgeving. De behandeling wordt individueel en in groepsverband gegeven en geldt voor alle leeftijdsgroepen. (klik hier aan voor UTA)

Residentiële behandeling: De cliënt wordt voor intensieve behandeling opgenomen in het rehabilitatie-centrum Sentro Speransa.

Deeltijdbehandeling: De cliënt volgt gedurende een aantal dagdelen per week een behandelprogramma bij Sentro Speransa. Deeltijdbehandeling is hier mogelijk voor volwassenen in de ochtenduren en voor jongeren in de middaguren.

Outreaching: FMA biedt via het FACT team (Flexible Assertive Community Treatment), multidisciplinaire outreach-zorg aan de cliënt in zijn eigen woonomgeving. 

Niet-vrijwillige opname: Verslaafden die vrijwillige behandeling afwijzen kunnen door FMA worden begeleid naar opname in Brasami. Dit houdt in dat de verslaafde, veelal op verzoek van de familie, door de rechter in een gesloten rehabilitatie-centrum wordt geplaatst. (klik hier aan voor URE - OCS).

FMA Inloop en nachtopvang: FMA biedt aan chronisch verslaafde daklozen in de binnenstad de mogelijkheid te baden, te eten en de dag door te brengen bij het inloopcentrum Dios Yudami.
Dios Yudami heeft daarnaast een nachtopvang voor een geselecteerde groep chronisch verslaafden. 

Developed with QwikZite (version 1.12)